Sundsvall FBC till final efter att ha slagit ut SSL-lag

I lördagens sista match kom även den hittills största skrällen. Sundsvall FBC lyckas via 7-7 (0-1,5-3,2-3) i matchen mot TTG slå ut nämnda SSL, och detta tack vare ett måls bättre målskillnad från de tidigare matcherna i gruppen. Vem hade trott på detta i förhand?

Ska sägas att TTG långt ifrån ställde upp med ordinarie lag, men inget skall tas ifrån FBC:s insats. Det var ändå TTG som tog ledningen med 1-0 i en annars lite tillknäppt första period genom duktiga nyförvärvet Lukas Sjöblom. Den andra perioden blir betydligt händelserikare och framför allt börjar Sundsvall få till allt fler spelvändningar som skapar stora problem för ett ibland lite nonchalant TTG.

Med ett plötsligt och sent mål den andra perioden är Sundsvall i ledning för första gången, och en spännande jakt från TTG:s sida inleder den tredje perioden. Men trots att man både reducerar och kvitterar in kort tid i slutet av matchen och att Sundsvall även drabbas av en utvisning i slutminuten klarar man att försvara det oavgjorda resultatet vilket förkunnar att skrällen är ett faktum, Sundsvalls FBC är klara för final på TTG:s bekostnad!