Inför Dalen-RIG Umeå (HJ18)

Efter onsdagens rivstart med tre mycket intressanta matcher på herrsidan är det nu även damernas tur att inleda matchandet i Umeå Scandic Cup. Inte heller här har schemaläggarna sparat på krutet och inleder i likhet med herrarnas prestigemöten under gårdagen med två för Umeåpubliken riktigt högintressanta matcher. Förutom dessa två matcher fortsätter HJ18-klassen sitt gruppspel med ytterligare två matcher under kvällen.

17.30 IBF/IBS Dalen-RIG Umeå (HJ18)

En måstematch för Dalen redan ikväll om man vill ha chans att hamna topp 2 och ha chansen på att nå finalen på söndag. RIG måste ändå ses som favoriter (att man vann båda matcherna i JAS ifjol gör inte favoritskapet direkt mindre).Om Dalen klarar av behålla det fysiska och energirika spel man visade upp under första halvan av matchen mot TTG Ungdom under onsdagen i samtliga tre perioder mot RIG Umeå så har man ändå en god chans att ta hem segern och hålla hoppet om cupavancemang vid liv.

Matchens duell: Oskar Juntilla (IBF/IBF Dalen) vs. Alfred Sandström (RIG Umeå). Juntilla imponerade ifjol med 30 poäng i JAS serien, Sandström gjorde duktiga 19 poäng vilket var flest av de RIGare som är kvar denna säsong. Återstår att se vem av dessa som producerar mest i denna match.

Följ matchen live