Vinnare av Umeå Scandic Cup 2022

Efter en felfri vecka (resultatmässigt) så stod tillslut IBK Dalen som segrare i Dam Elit-klassen. Grymt jobbat och många grattis!

Vinnare av årets tuffa elitklass för herrar blev Team Thorengruppen SK efter seger i sudden i finalen mot IBK Dalen. Bra jobbat och stort grattis!

En vinnare har korats i HJ18-klassen. Det blev IBF/IBK Dalen! Bra jobbat och ett stort grattis!

I turneringens yngsta klass, F16 så var det IBF/FC Dalen Svart som till slut drog det längsta strået efter en spännande straffläggning! Grattis till er!

i P16-klassen så gick Team Thorengruppen SK obesegrade genom turneringen och slog Sävar IK i finalen med 11-2. Riktigt imponerande! Stort grattis!

Segrare i årets upplaga av Division 2-3 herrar vanns av IBS Dalen! Grattis och bra jobbat!

Grattis till Umeå City IBK som försvarade sin titel från förra året i klassen Damer division 1-2! ✌

Team Thorengruppen Ungdom SK vann klassen division 1 herrar efter att ha besegrat IBF Dalen med 7-4 i finalen. Stort grattis till er!