IBF Dalen knep femteplatsen

I matchen om femte- och sjätteplats i damernas elitklass segrade IBF Dalen med 6-5(3-1,1-3,2-1) över Kågedalen AIF i en mycket jämn och tajt tillställning.

De båda lagen turades om att föra matchen vilket oxå periodsiffrorna skvallrar om. Dalen var det klart bästa laget under den första perioden då ett osäkert Kågedalen lät motståndarna gå upp till en tremålsledning innan man lyckades stabilisera upp spelet något.

I den andra perioden var det istället Kågedalens tur att övertyga, och då främst duon Hultman och Lindblom firade stora triumfer och låg bakom 4 av laget 5 mål i matchen.

Efter varsin dominant period var det inte mer än rättvist att resultatet visade 4-4 inför den sista och avgörande perioden.

Väl där var det Skellefteålaget som inledde bäst och kunde även ta ledningen innan Dalens lagkapten Helena Johansson klev in i handlingarna och med två mål på kort tid säkrade segern och femte platsen åt sitt lag.