Vi laddar för andra spelveckan!

På onsdag tekar ni igång de första matcherna av den andra spelveckan av Umeå Scandic Cup 2020. Precis som den första veckan så kommer även denna vecka att genomföras utan publik (om ingen annan information kommer).

Enligt de riktlinjer som finns just nu så kommer cupen att genomföras:

  • Endast de spelare, ledare som står uppskrivna på protokollet får vara i arenan. För att minimera antalet så vill vi att det är max totalt 25 personer (alltså spelare och ledare inkluderade) i varje lag vilket är max antalet för att få vara uppsatta på protokollet inför varje match. Alltså de spelare och ledare som får vara med på matchprotokollet. Är det spelare/ledare som inte ryms på protokollet för den aktuella matchen får inte vistas i hallen eftersom de då räknas som publik. Utöver dessa kommer det att finnas ett minimerat sekretariat och en person som sköter webbsändningen. Vid några matcher kan det även finnas kommentatorer. Alla matcher kommer att webbsändas.
  • Det kommer att finnas separat in och utgång på spelplatserna som kommer att vara låsta och där bara behöriga släpps in.
  • Ingen uppvärmning kommer att ske i hallen. Lagen kommer att få vänta utanför hallen tills lagen som spelat matchen innan lämnat hallen.
  • Inga sidbyten kommer att ske
  • Ombyte sker hemma. Är det resande lag som måste ha omklädningsrum så kontaktar dessa Urban Karlsson senast 2 veckor innan ni ska spela er första match.De lag som bor på hotell önskar vi byter om där.
  • Direkt efter matcherna är färdigspelade så ska alla i laget lämna hallen snarast
  • Det kommer att finnas handsprit tillgängligt på hallarna.

Här hittar ni de riktlinjer och rekommendationer som finns från Svenska innebandyförbundet https://innebandy.se/in...mendationer-for-matcher/

Vid eventuella frågor kontakta Urban Karlsson på 0730-886484 eller karlsson@ibkdalen.se

OBS!

På varje match i spelschemat så hittar ni livestreamen till sändningen. Matcherna kostar 59kr att se eller så köper du ett "all access" för 179kr och ser alla matcher från cupen! Här hittar ni information om sändningarna!